Lester pred rekordnim transferom!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester pred rekordnim transferom!

Šuška se da u 'lisičju jazbinu' stiže zamena za Estebana Kambijasa.

Čarls Aranguiz je meta "Lisica", pišu engleski mediji.

Čileanski reprezentativac bi mogao da dođe za sumu od 10.5 miliona funti, pa bi to bio najskuplji transfer ovog premijerligaša, nakon što je prošle godine taj rekord postavljen dovođenjem hrvatskog fudbalera Andreja Kramarića za sumu od 9 miliona funti.

26-godišnji vezni fudbaler zabeležio je 40 nastupa u dresu Čilea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i postigao 6 golova. Bio je jedan od najzaslužnijih za istorijski uspeh na Kopa Amerika kada je ta reprezentacija osvojila prvi trofej u istoriji na svom bunjištu.

Ovaj vezista trenutno igra za brazilski Internasional.

Za njegove usluge zainteresovan je i Bajer Leverkuzen. On je danas izjavio da bi više voleo da zaigra za 'Farmaceute', ali videćemo da li će moći da odbije ovu bogatu ponudu kluba sa 'King Pauer' stadiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vudvord sutra stiže u Barselonu, u Englesku se neće vratiti sam!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015

U utorak se saga završava!..Ono što ste mogli juče da pročitate OVDE, će sutra i definitivno biti zvanično...Kako javljaju engleski mediji, sportski direktor Mančester Junajteda, Ed Vudvord, sutra putuje u Španiju, gde će završiti transfer fudbalera Barselone, Pedra...Prema navodima medija,...

Nastavak na Sportske.net...

Transfer u Čempionšipu od 14 miliona funti!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015

Za toliki novac su do nedavno dovođeni samo najbolji svetski fudbaleri...Midlzbro je ponudio Blekburn Roversima 14 miliona funti za napadača Džordana Roudsa, nakon što je odbijena prethodna od 12 miliona, pišu engleski mediji...Škotski internacionalac je takođe na meti Sanderlenda, ali "Crne mačke"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.