Lester opelješio britanske kladionice!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester "opelješio" britanske kladionice!

Bukmejkeri na ostrvu pretrpeli ogromne gubitke nakon istorijskog uspeha Ranijerijeve ekipe.

U britanskim kladionicama možete naći svakakve 'sulude' ponude i kvote, ne samo iz sveta sporta, a o tome smo pisali već, kao što je mogućnost da poglavar Rimokatoličke crkve zaigra za Glazgov Rendžrs ovog leta, što možete pogledati OVDE.

Podsetimo, pred početak tekuće sezone, kvota da će Lester Siti osvojiti Premijer ligu bila je čak 5000! Kako su meseci prolazili, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bukmejkeri i dalje nisu bili ubeđeni u mogućnost da popularne "Lisice" 'pokore' engleske velikane, pa je do kraja prošle godine kvota bila između 1500 i 2500, a znajući da je Lester već tada bio u samom vrhu, čini se da su ih potcenili.

Bukmejkeri su već nudili 50% mogućeg dobitka potencijalnim srećnicima, ali, naravno, skoro niko to nije prihvatio. Rezultat toga su veliki gubici za poznate britanske kladionice.

Kako navode engleski mediji, ostrvski bukmejkeri će biti čak 25 miliona evra u gubitku nakon neočekivanog pohoda na titulu, od strane Lester Sitija!

Ima i onih koji su želeli da izbegnu stres, pa su prihvatili ponudu kladionica da uzmu određeni procenat od dobitka, ali očigledno su ispustili šansu da se obogate na račun Vardija i kompanije.

Već sada su izbačene kvote za narednu sezonu, a tip da Lester odbrani premijerligaški trofej je 33, dok se njihove šanse da osvoje Ligu šampiona daje kvota 100.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.