Lester bez Vardija na Svonsi (17:15, SK2)

Izvor: N1 televizija, 24.Apr.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester bez Vardija na Svonsi (17:15, SK2)

Lester ima veliku šansu da se vrati na pravi put i da trasira stazu ka istorijskom uspehu koji bi zauvek upisao u istoriju engleskog fudbala.

Lester dočekuje Svonsi i dočekuje ga bez Džejmija Vardija, koji je dobio dve utakmice suspenzije zbog protesta kod sudije. Njegovu ulogu preuzeće verovatno Leonardo Uljoa, koji nije baš neiskusan u ovakvim situacijama.

Na prethodnih pet mečeva, lisice imaju četiri pobede i remi sa Vest Hemom. Prednost ispred Totenhema je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pet bodova, tako da i dalje drže sve u svojim rukama. Dobro je i to što ih zaobilaze povrede, van stroja je samo Džejms. Labudovi su daleko od opasne zone, tako da ovaj kraj sezone igraju samo za svoju dušu.

Ali, to je mač sa dve oštrice, zbog toga bi mogli da budu posebno opasni. Na prethodnih pet mečeva, Svonsi ima dva poraza, dve pobede i jedan remi

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.