Lešnjak: Zaslužena pobeda Vojvodine

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lešnjak: ''Zaslužena pobeda Vojvodine''

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da je Vojvodina zasluženo večeras slavila na Banovom brdu.

Čukarički posle današnjeg poraza zauzima drugo mesto sa 36 bodova, dok je Vojvodina četvrta sa 30. Zvezda ima devet bodova više i meč manje od "brdjana" tri kola pre kraja, ali ima više osvojenih bodova u prvom delu sezone.

"Mislim da je Vojvodina na kraju krajeva zasluženo pobedila. U prethodnim utakmicama imali smo dosta sreće. Vojvodina se u drugom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazala kao ozbiljnija ekipa na terenu. Drugi gol su srećno postigli, ali zasluženo pobedili. Naš problem su konstatni kartoni. U ovoj utakmici su ih dobijali igrači koji imaju opomene, ali to nije opravdanje za ovaj poraz. U sportu je sve ciklično i kada se završi 37. kolo bićemo tamo gde smo zaslužili"
, kazao je Lešnjak.

Ekipa s Banovog brda će u narednom kolu dočekati Radnički iz Niša, dok će Vojvodina gostovati Crvenoj zvezdi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.