Lenard propušta početak sezone?

Izvor: MVP.rs, 20.Okt.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenard propušta početak sezone?

Mladi košarkaš Spursa ima problem sa infekcijom očiju.

Tokom predsezonskih mečeva San Antonija u Evropi, Greg Popovič je izjavio da Kavai Lenard ima infekciju oka zbog koje ne može da igra utakmice. Iako je bilo očekivano da se stanje kod mladog košarkaša popravi ono se pogoršalo, pa je infekcija zahvatila i drugo oko. Lenard će zbog toga propustiti ostatak predsezone, a upitno je da li će biti spreman za početak nove sezone.

"Kavai ima infekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << oba oka sada i stanje nikako da se popravi. Sigurno neće igrati tokom predsezone. Propustiće još 10 dana najmanje", izjavio je Popovič.

Lenard je prošle sezone igrao najbolju košarku u karijeri. Blistave partije je pružao u plej ofu, posebno u finalnoj seriji protiv Majamija kada je i osvojio priznanje MVP-a finalne serije.

(foto: thephillygodfather.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.