Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejla spremna za Balkanijadu

Četvrtim mjestom na UCI C2 trci u slovenačkoj Rogli najbolja biciklistkinja BiH Lejla Tanović najavila ja nastup na Balkanskom prvenstvu 10. jula u crnogorskom Bijelom Polju.

Petorostruka državna prvakinja i dvostruka viceprvakinja Balkana u brdskom biciklizmu nastup u Sloveniji završila je i s novih 12 UCI bodova.

Pobjedu je odnijela trenutno treća vozačica svijeta Ukrajinka Jana Belomoina.

"Trka u Rogli je bila veoma zahtjevna jer je vožena na nadmorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << visini većoj od 1.500 metara i uz dobro pripremljene tehničke elemente staze. Lejla je odvozila bez greške i pokazala veoma jaku formu. Nastavljamo s pripremama i malim korekcijama pred Balkanijadu, gdje je cilj osvajanje treće uzastopne medalje", rekao je trener Amar Njemčević.

Tanovićeva je na 80. mjestu na svjetskoj UCI listi, što je najbolji plasman BiH ikad.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.