Lejkersi su dali Rasela i Mozgova za Lopeza

Izvor: MVP.rs, 21.Jun.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi su dali Rasela i Mozgova za Lopeza

Tim iz El Eja je oslobodio dosta prostora u seleri kepu.

Medžik Džonson (57) je u februaru stupio na dužnost predsednika košarkaških operacija Los Anđeles Lejkersa, a zadatak mu je da slavnu franšizu vrati na staze uspeha posle četiri sezone bez učešća u plej ofu. Tokom prethodne noći on je napravio prvi potez u tom smeru. Oslobodio se ugovora Timofeja Mozgova (30, 216), koji će u naredne tri godine da zaradi 48 miliona dolara.

Lejkersi su >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << posao napravili sa Bruklinom, a pored ruskog centra u Netse su poslali Di'Anđela Rasela (21, 196). U suprotnom smeru je krenuo Bruk Lopez (29, 213), kome ugovor ističe narednog leta, u paketu sa 27. pikom na ovogodišnjem Draftu.

Ovim trejdom Džonson je napravio veliki prostor u seleri kepu za naredno leto, kada će na tržišti biti, između ostalih, Pol Džordž i Lebron Džejms... Sa druge strane, Netsi su dobili potencijalnog superstara i nadu za izlazak iz agonije.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.