Lejkersi plaćaju Mozgova 64 miliona!

Izvor: MVP.rs, 01.Jul.2016, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi plaćaju Mozgova 64 miliona!

Iznenađujući dogovor.

Jedan od dogovora kluba i igrača koji je za rubriku verovali ili ne a napravljen je prethodne noći je onaj između Los Anđeles Lejkersa i Timofeja Mozgova (29, 216). Tim iz El Eja je pristao na to da ruskom centru plati 64 miliona dolara u naredne četiri sezone. Priznaćete, previše za igrača koji je prethodne sezone sedeo na kraju klupe Klivlenda.

Mozgov je u prethodnoj sezoni na terenu provodio 17 minuta po meču i za to vreme beležio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 6.3 poena i 4.1 skokova. Pre Kavsa, Rus je u NBA ligi nosio dres Njujorka i Denvera.

Istovremeno, Lejkersi su dogovorili novu, četvorogodišnju saradnju sa Džordanom Klarksonom (24, 196) vrednu 50 miliona dolara. Košarkaš koji pokriva pozicije plejmejkera i beka je u sezoni 2015/16 u dresu Lejkersa beležio 15.5 poena, četiri skoka i 2.4 asistencije.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.