Lejkersi nude Neša za Ronda

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi nude Neša za Ronda

Los Anđeles Lejkersi pokušavaju da se izvuku iz kanala, spreni su da ponude Boston Seltiksima Stiva Neša za Ražona Ronda.

Seltiksi moraju da trejduju sjajnog plejmejkera jer mu na leto ističe ugovor, a Lejkersi uz dvostrukog MVP-ja lige nude i nekoliko pikova sa drafta.

Rondo igra sjajno ove sezone za slabašne Seltikse, ima skoro tripl-dabl prosek (8,3 poena, 10,8 asistencija i 7,5 skokova), pa je na meti nekoliko timova.

Pored Lejkersa žele ga još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sakramento, Hjuston i Dalas, koji je prema saznanjima ESPN najbliži trejdu sa Bostonom.

Lejkersi su trenutno tek 13. tim Zapada sa skorom 8-17, nema sumnje da Kobi Brajant vrši pritisak na čelnike kluba da mu dovedu saigrača Ol-star kalibra kako bi pokušao da se od NBA oprosti titulom u naredne dve sezone, njegove verovatno poslednje u karijeri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.