Legendarni trener Kjeva preuzeo Veronu

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni trener Kjeva preuzeo Veronu

Nekadašnji trener Kjeva iz Verone preuzeo je Veronu i pokušaće da je izvadi iz zone ispadanja.

Luiđi Delneri novi je trener Verone, saopšteno je danas iz tog kluba.

Andrea Mandorlini je morao da napusti Veronu nakon veoma lošeg starta u Seriji A ove sezone (bez pobede u 14 odigranih kola), a na njegovo mesto dolazi čovek koji je slavu stekao sa gradskim rivalom Verone, Kjevom.

Dakle, ponovo ćemo ga gledati na "Bentegodiju" gde je gradio svoje ime od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2000-2004. godine.

Delneri je sa Kjevom uspeo u prvoj sezoni "Letećih magaraca" u italijanskoj Seriji A da dođe do plasmana u Kup Uefa što je najveći uspeh tog tima do sada. Čak je bio i prvoplasiran na polusezoni.

Delneri je nakon sjajne epizode u Kjevu otišao u Porto gde je zamenio Murinja nakon osvajanja Lige šampiona, ali je iz privatnih razloga morao da se vrati u Italiju i da napusti Portugaliju.

Trenirao je veliki broj ekipa, među njima i Juventus, Sampdoriju i Romu.

#benvenutomister Ecco il tecnico Luigi Delneri mentre firma il contratto che lo lega all'@HellasVeronaFC pic.twitter.com/qInLyLojGZ

— Hellas Verona FC (@HellasVeronaFC) December 1, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.