Legendarni Rafael Markez saradnik vođe narko kartela?!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni Rafael Markez saradnik vođe narko kartela?!

Američke vlasti mu zamrzle imovinu u SAD i zabranile svojim državljanima da obavljaju poslove sa njim

Legendarni meksički fudbaler Rafael Markez u dosluhu sa vođama narko kartela? Tako tvrde američke vlasti, kjoje su bivšeg štopera Barselone, a sada meksičkog Atlasa, uvrstile na listu 22 osobe sankcionisane zbog veza sa dilerima.

Kazne su posledica dugogodišnje istrage vođe narko kartela Raula Flores Ernandeza. Markez - kapiten reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Meksika - i poznati pevač Hulio Cezar Alvarez, navodno su predstavljali paravan za prljave poslove Flores Ernandeza.

Ističe su da i Markez i Alvarez nastupali u Flores Ernandezovo ime, pa i da su se u papirima vodili kao vlasnici njegove imovine. Obično to znači da su osobama osumnjičenim za najteža krivična dela pomogala da operu pare.

Inače, pored 22 fizička, kažnjeno je i 43 pravna lica, uključujući i jedan kazno i jedan fudbalski klub. Svima optuženima biće zamrznuta sva imovina u SAD, dok će američkim državljanima biti zabranjeno da učestvuju u poslovima sa izgrednicima.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AMERIKANCI GA JURE ZBOG DROGE: Legendarni fudbaler Barselone pomagao narko kartelu

Izvor: Kurir, 09.Avg.2017

Legendarni meksički fudbaler Rafael Markez je prema tvrdnjama američkih vlasti u dosluhu sa vođama narko kartela.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.