Lebron postaje mlađi, kao Bendžamin Baton (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron postaje mlađi, kao Bendžamin Baton (VIDEO)

Trener Klivlenda Tajron Lu oduševljen je spremom svog najboljeg košarkaša

Ukoliko ste gledali film "Čudesan slučaj Bendžamina Batona" znate za priču o čoveku koji se rađa kao starac i kako vreme prolazi on je sve mlađi. Onda će vam biti jasno kakvu je paralelu povukao trener Klivlenda Tajron Lu između tog filmskog lika i Lebrona Džejmsa.

"Ima telo 19-godišnjaka. Možda postaje mlađi, kao Bendžamin Baton. Ko zna?", našalio se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trener Kavsa.

Lebron je poznat po atleticizmu. Ovog leta snažno je radio na pripremi, ima 31 godinu, ali je u zavidnoj formi na startu nove sezone.

I sam je govorio da se oseća jako dobro.

"Osećam se odlično, bolje nego kada sam imao 19. Tada nisam poznavao svoje telo, ali sam mogao da dopustim sebi stvari koje sada ne mogu kada imam 31", rekao je Lebron.

Da biste došli do najvećih visina morate da radite mnogo više od drugih. Ovako to radi Lebron Džejms. I zato je sa 31 godinom jedan od najspremnijih košarkaša današnjice.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.