Lazović: Nije mi problem da ostanem, odbranićemo titulu

Izvor: Prva.rs, 29.Jul.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Nije mi problem da ostanem, odbranićemo titulu

"Tu sam i treniram, dajem maksimum. Ako nešto bude, odlučiću se u dogovoru sa klubom. Nemam problem što ostajem, dobro se radi i trenira u Zvezdi. Niko nije pričao sa mnom o eventualnim ponudama. Za sada nema ništa konkretno, razmišljam samo o Zvezdi i kako da se što bolje spremimo za početak prvenstva", rekao je Lazović Tanjugu u termama Čatež.

Crveno-bele danas od 18.30 očekuje prijateljski meč sa nemačkim Hanoverom.

Lazović je prošle sezone, zbog oporavka >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << od povrede, odigrao samo drugi deo sezone, ali je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule prvaka Srbije.
"Otišlo nam je dosta igrača od prošle sezone, a priključilo nam se nekoliko mladih. Sada nam se i vraćaju neki fudbaleri kao Pečnik. Imamo i novog trenera, potrebno je malo vremena da se uklopimo", naveo je on.

Zvezdin reprezentativac istakao je da zna "recept" za odbranu trofeja, iako je svestan da će to biti veoma teško.
"Moramo na svakom meču da damo maksimum, kao i prošle polusezone. Uz malo sreće verujem da možemo da odbranimo titulu. Nisam previše pratio šta se dešava u Partizanu, ali sam video da im je ostala na okupu ekipa od prošle sezone. Znam da ćemo i mi biti dobro "skockani" i očekujem veliku borbu do kraja kao i prošle sezone", zaključio je Lazović.

Crveno-beli put ka odbrani titule počinju 9. avgusta, utakmicom sa niškim Radničkim u Beogradu.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.