Lalatović na mukama - Bez PETORICE protiv Španije!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović na mukama - Bez PETORICE protiv Španije!

Problemi se nižu jedan za drugim na Evropskom prvenstvu, kada je u pitanju naša mlada reprezentacija.

Startna postava U21 reprezentacije Srbije u trećem kolu Grupe B protiv Španije pretrpeće nekoliko bitnih izmena.

Ono što je bilo poznato odmah posle meča prvog kola sa Portugalom (0:2), to je da je za našeg napadača Aleksandra Čavrića šampionat završen zbog povrede.

Tokom jučerašnjeg meča sa Makedonijom (2:2), postalo je jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ni Marko Grujić neće biti na raspolaganju selektoru, zbog parnih kartona, a u poslednjim trenucima ove utakmice rezervista Radovan Pankov je dobio crveni karton zbog protesta, pa ni on nije u konkurenciji.

Nažalost, to nije sve.

Ono čega smo se pribojavali, dobilo je potvrdu na zvaničnom sajtu FSS, gde je objavljeno da i desnog beka Milana Gajića očekuje 15-dnevna pauza zbog povrede skočnog zglova, izazvane oštrim startom Markoskog.

Uz pomenutu četvoricu, pod velikim znakom pitanja je i standardni štoper Vukašin Jovanović, koji se posle meča sa Makedonijom požalio na bol u butnom mišiću. Stavljen mu je zavoj, vidno hramlje, pa će i on najverovatnije propustiti meč sa Špancima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.