Lalatović: Voša favorit, Radonjić nas poremetio

Izvor: B92, 20.Jul.2017, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Voša favorit, Radonjić nas poremetio

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da očekuje tešku i neizvesnu utakmicu protiv Vojvodine, ali je istakao da je novosadska ekipa favorit u tom meču.

"Nama će to biti prva zvanična utakmica ove sezone, a oni su već odigrali dve u Evropi. To im je prednost, kao i domaći teren, gde su oni uvek uspešni, igraju kvalitetno i dobro. Naravno, tu su i njihovi navijači, a cilj im je Evropa. Favoriti su u ovom meču", rekao je Lalatović.

Nova sezone u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Super ligi Srbije počinje u petak utakmicom između Čukaričkog i Vojvodine u Novom Sadu.

Lalatović je naveo da je utakmica protiv Vojvodine za njega lično specifična, jer je u tom klubu proveo 13 uspešnih meseci kao trener.

"Uspeli smo da stignemo do četvrtog kruga i bili na pola koraka do grupne faze Lige Evrope, a na Karadjordju nisam izgubio nijednu utakmicu 13 meseci", rekao je Lalatović.

Odlazak Nemanje Radonjića iz Čukaričkog u Crvenu zvezdu je poremetio ekipu, jer prema rečima Lalatovića, moraće da menja igrače na tri pozicije.

"Uigrali smo se na pripremama, a sad pred prvu takmičarsku utakmicu menjamo tri pozicije. Nismo taj tim uigravali. Što se tiče povređenih igrača još mi nisu na raspolaganju Marko Docić i Darko Zorić", rekao je Lalatović i dodao da je Radonjić fenomenalan i da se nada da će to pokazati u Zvezdi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.