Lalatović: Prvi smo, ali cilj je plej-of

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Prvi smo, ali cilj je plej-of

Trener fudbalera Borca iz Čačka Nenad Lalatović rekao je danas da, uprkos prvoj poziciji posle tri odigrana kola, niko u klubu nije "poleteo" i da je osnovni cilj kluba plasman u plej-of, odnosno među prvih osam.

"Uprkos tome što smo trenutno prvoplasirani naš cilj nije titula već plasman u plej-of. Posebno sam zadovoljan zalaganjem igrača koji na treninzima vrlo profesionalno ispunjavaju svoje zadatke", rekao je Lalatović Tanjugu.

Doskorašnji trener Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvezde ističe da je poseban akcenat u radu ekipe stavljen na psihološke pripreme.

"Ja verujem u sebe i ono što radim pa mi se čini da sam im preneo taj pobednički duh", ocenio je Lalatović.

Prema njegovim rečima, Borac nije favorit narednog vikenda na gostovanju Radniku u Surdulici.

"Oni su odlična ekipa, skup iskusnih igrača, a imaće i veliku pomoć navijača", poručio je Lalatović.

Trener Čačana prokomentarisao je i nastupe Partizana i Vojvodine na evropskoj sceni.

"Smatram da je Vojvodina završila posao u Torinu protiv Sampdorije, njima je dovoljno da postignu jedan gol na domaćem terenu. Sa druge strane, Partizan će, uprkos porazu u Novom Pazaru, ući sa odmornim igračima u meč protiv Steaue, ali trebalo bi da pruži dobru partiju i stigne do pobede. To bi bio veliki uspeh za srpski fudbal", zaključio je Lalatović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lalatović: Ekipi sam preneo pobednički mentalitet

Izvor: B92, 04.Avg.2015

Trener fudbalera Borca iz Čačka Nenad Lalatović rekao je da, uprkos prvoj poziciji posle tri odigrana kola, niko u klubu nije "poleteo". "Uprkos tome što smo trenutno prvoplasirani naš cilj nije titula već plasman u plej-of. Posebno sam zadovoljan zalaganjem igrača koji na treninzima vrlo profesionalno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.