Lalatović: Ovo su heroji Novog Sada!

Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ovo su heroji Novog Sada!

Trener Vojvodine biranim rečima govorio o svom timu posle pobede nad Voždovcem.

Foto: MN Press

Vojvodina je reagovala na uzastopne poraze i trijumom na otvaranju kola Superlige vratila osmehe na lice svojih navijača.

Ekipa Nenada Lalatovića slavila je na stadionu "Karađorđe" po pljusku, savladala Voždovac 3:1, a trener Novosađana posle utakmice poručio je:

"Rekao sam igračima na poluvremenu da reaguju, da pošalju poruku mnogima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne veruju u njih a nemaju prava za to. Rekao sam im da ih se svi plaše i podsetio da su napravili najbolji rezultat u istoriji Vojvodine, za 102 godine istorije, a za to su zaslužni svi, počev od igrača, uprave, pa tek onda ja"

Na pitanje da prokomentariše utakmicu, on je istako:

"Morali smo da reagujemo posle egal poluvremena. Poveli smo, primili gol, ali nismo pali. Ovo je naša 14. utakmica, a 11. pobeda, uz samo dva poraza. Ovi momci su heroji Novog Sada i čestitam im na svemu", dodao je Lalatović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.