Lalatovi Orlići pokvarili utisak - Poraz od Slovačke!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatovi ''Orlići'' pokvarili utisak - Poraz od Slovačke!

Novu proveru imala je danas mlada reprezentacija Srbije, ovoga puta protiv Slovačke u Senecu.

Podsetimo, ekipa pod vođstvom novog selektora Nenada Lalatovića u petak je sa 2:0 savladala sjajnu selekciju Švedske, ali danas je u još jednoj prijateljskoj utakmici, u duelu sa Slovačkom, poražena sa 2:1, iako je bila pojačana novopečenim ''A'' reprezenativcem Urošem Đurđevićem.

Posle prvog poluvremena bez golova, Beneš je u 58. minutu doeo Slovake u vođstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi samo tri minuta kasnije Trelak duplirao prednost selekcije Slovačke.

Konačan rezultat ovog meča postavljen je u 65. minutu, a strelac za naš tim bio je Sergej Milinković Savić, koji je postigao lep gol, udarcem za dvadesetak metara.

Srbija: Vanja Milinković Savić, Filipović, Milenković, Maraš, Antić, Lukić, Simić, Zdjelar, Plavšić, Meleg, Đurđević.

Igrali su još: Manojlović, Maksimović, Sergej Milinković Savić, Grujić, Živković.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Srbija U20 - Petkovi puleni opet bez pobede

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2017

Posle poraza od Slovačke pre nekoliko dana, danas je naš tim remizirao sa Ukrajincima...U još jednoj prijateljskoj utakmici našeg U20 tima, pod vođstvom Ilije Petkovića, Srbija je danas u Staroj Pazovi igrala nerešeno, 1:1, sa selekcijom Ukrajine...Prvu priliku naš tim je imao u 13. minutu, kada...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.