LUDI TIKET, subota, 317.179 dinara: Sinoć je na Čuburi bilo veselo, sedam puta vg 1 za pune džepove

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, subota, 317.179 dinara: Sinoć je na Čuburi bilo veselo, sedam puta vg 1 za pune džepove

Nijedna kvota ispod tri...

Za petak veče više nego lep dobitak. Na 100 uplaćenih dinara zaista fantastična isplata - 317.179 dinara i to sve na jednu istu igru, više golova u prvom poluvremenu.

Ovaj ludi tiket uplaćen je na Čuburi, a naš kladilac odigrao je čak sedam parova i sve uhvatio. Kako nijedan koeficijent nije bio ispod 3.00, ukupna kovota iznosila je preko 3.000. Bilo je to mečeva iz Mađarske, Holandije, Češke, Škotske, Francuske... Zanimljivo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na tri od ovih sedam utakmica u prvom delu pao je samo jedan pogodak, pa se može reći da ovaj tiket od starta baš i nije "plovio ka sigurnoj luci", međutim, kad hoće - ono hoće. Do kraja u tim mečevima nije bilo golova i naš Čuburac se lepo opario.

Šteta samo što nije član MOZZART kluba, jer bi u tom slučaju imao pravo na benefit DOBITAK PLUS koji za ovoliku kvotu podrazumeva 100 dana besplatnog klađenja u visini vrednosti uplate.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, nedelja, 121.409 dinara: Spas u nadoknadi vremena… Dva puta!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Nov.2014, 10:37

Tiket je uplaćen na Dorćolu, a pogođena je kvota 607 i ostvaren benefit u okviru akcije Dobitak plus..Na Dorćolu je otvorena nova MOZZART kladionica u ulici Cara Dušana, a juče je i lepa svota novca otišla na pogođeni tiket na Dorćolu. Na uplaćenih 200 dinara, dobitak je iznosio 121.409 dinara...Na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.