LUDI TIKET (-), sreda, 766.270 dinara: Tramvaj ispred gola Atletik Bilbaa sprečio slavlje u Kaluđerici

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), sreda, 766.270 dinara: Tramvaj ispred gola Atletik Bilbaa sprečio slavlje u Kaluđerici

Zahvaljujući benefitu NAPLATI PROMAŠAJ, naš igrač je bar povratio uloženi novac

Veoma dobar tiket našeg kladioca iz Kaluđerice pao je na samo jednom meču. Previše je verovao u klub iz Donjecka koji je svoj meč sa Atletikom iz Bilbaa odigrao u Lavovu. Verovao je u golgeterske sposobnosti Luiza Adrijana i ekipe, ali su oni na tom meču nabasali na tramvaj „desetku” ispred gola koji brani Gorka Iraizoz. Čak je i baskijski klub pobedio, što je malo ko očekivao. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Na ostalim mečevima naš igrač je pokazao zavidno poznavanje aktuelnih fudbalskih prilika, pošto je uhvatio da na meču Milton Kinz - Ročdejl oba tima postižu gol u prvom poluvremenu, što je jedan od najhrabrijih kladilačkih tipova.

Takođe, lagano je uhvatio i nekoliko parova iz Lige šampiona, u čemu mu je pomogao Bajern koji je uprkos igraču manje postigao dva gola, dokazavši kakvu dubinu tima ustvari poseduje.

Zahvaljujući tome što je kladilac iz Kaluđerice član MOZZART kluba ostvario je benefit "naplati promašaj" u vrednosti pet puta jačoj od uplate.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.