LUDI TIKET (-), sreda, 675.000 dinara: Viner uništio kralja iznenađenja

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), sreda, 675.000 dinara: Viner uništio kralja iznenađenja

Ovaj igrač uspeo je da „namiriše“ tri velika iznenađenja, ali su ga Austrijanci prodali

Kada je na tiketu sa četiri keca ukupna kvota 1.350 onda je jasno da se na njemu nalaze samo potencijalna iznenađenja.

I ovaj MOZZARTOV igrač je sjajno „osetio“ kojim favoritima u utorak neće biti dan - Matersburg je u prijateljskom meču izgubio od austrijskog trećeligaša Hartberga (kvota 6,25), u Škotskoj je četvrtoligaš Forfar slavio protiv drugoligaša Rejt >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Roversa (kvota 4,50), dok je u Nemačkoj Vinbenbrik savladao Lote sa 4:1, na šta je kvota bila čak 6,00.

Međutim, takođe u prijateljskom meču, Viner Nojštat nije dozvolio iznenađenje - bio je ubedljiv protiv Vajsa (0:5) i na taj način oborio ovaj sjajan tiket, koji je na uplaćenih 500 mogao da donese 675.000 dinara.

Kladilac će morati da se uteši pet puta većom sumom od uplaćene u okviru benefita „Naplati promašaj“, dakle sa 2.500 dinara, dovoljno „municije“ da nastavi da juri iznenađenja u pripremnim mečevima, što se ovog puta pokazalo kao dobra taktika.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, sreda, 98.551 dinar: Ponoćni bingo!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2016

Kvota mala, a velika uplata - to je recept ovog igrača..MOZZARTOV igrač, očigledno ljubitelj igara s golovima, jutros se probudio bogatiji za skoro 100.000 dinara tako što je noćas imao tiket na kojem se vodio geslom „kvota mala, a uplata velika“...On je, naime, uložio 8.200 dinara na četiri...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.