LUDI TIKET, (-), sreda, 15.000.000 dinara: Da je OVO pogodio uzeo bi i maksimalu i BEMBARU!!!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, (-), sreda, 15.000.000 dinara: Da je OVO pogodio uzeo bi i maksimalu i BEMBARU!!!

I to sa četiri tačna rezultata... NEVEROVATNO!!!

U dobro poznatoj kladioničarskoj rubrici "LUDI TIKET" imali smo priliku da vidimo sve i svašta, ali ovakav listić dolazi jednom u 100 godina! I kakva je šteta što ovaj tiket nije prošao... Jer ne samo da bi naš kladilac, koji je svoju sreću okušao putem internet stranice kladionice MOZZART, pogodio MAKSIMALU i uzeo 15.000.000 dinara, već bi bez ikakve sumnje na kraju meseca na ruke dobio ključeve od BEMBARE!!!
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
S obzirom na to da bi ukupna pogođena kvota bila 359.100, a da je trenutno na prvom mestu takmičenja "POGODI NAJVEĆU KVOTU ZA BMV SERIJE 1" kvota 1647,58, jasno je da bi verovatnoća da se još jači tiket "ubode" bila ravna čudu!

Kada pogledate šta je ovaj as stavio na svoj tiket, mnogima će se podići kosa na glavi. Apsolutno je izbegao duel Juventusa i Reala u Torinu, već je pažnju usmerio na egzotične evropske lige, gde je gađao čak četiri tačna rezultata.

I sve bi bilo kako treba samo da su Estersunds i Sirijanska odigrali po želji i meri, odnosno da je konačni rezultat bio 3:3... Ovako Estersunds je torpedovao nemoćne goste, upropastio kvotu 95,00 i uništio potencijalno slavlje koje bi verovatno trajalo nedeljama!

S obzirom na to da je imao samo jedan promašaj, naš kladilac je kao utešnu nagradu dobio 100 puta veći iznos od same uplate (dakle, dobio je 5.000 dinara), što je ostvario kroz MOZZART benefit "NAPLATI PROMAŠAJ".

Zaista velika je šteta što ovaj tiket nije prošao...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.