LUDI TIKET, sreda, 126.000 dinara: Pogodio kvotu 45!!!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, sreda, 126.000 dinara: Pogodio kvotu 45!!!

Majstorski pogođen prelaz iz dvojke u keca na Kolčester - Kru

Bez mnogo filozofiranja. Dva pogođena prelaza na dva para u Engleskoj našem igraču iz Požarevca izmamile su osmeh na lice i napunile džep. Sjajno!

Igru pk 1-2 (domaćin će voditi na poluvremenu, ali će na kraju pobediti gost) odigrao je u Engleskoj 3 gde je Kolčester poražen od ekipe Kru. Domaći su poveli u 40. minutu, postigli još jedan pogodak u 48, a zatim je usledio odgovor gostiju u 61, 80, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i 93. minutu za konačnih 2:3 (1:0). Kvota na ovaj meč iznosila je čak 45,00.

Igrač današnjeg gubitnog tiketa podbacio je na ovom meču, ali ovaj igrač ovde nije imao dilemu. Meč između Plimuta i Lejtona završen je nerešenim rezultatom posle vođstva gostiju na poluvremenu. Lejton je poveo u 4. minutu, a naš igrač morao je da čeka Plimut do 81. minuta kada je izjednačio. Upravo to je i odigrao sa pk 2-X (gost će pobediti na poluvremenu, ali će na kraju utakmice biti nerešeno). Maestralno!

Na uplaćenih 200 dinara i ukupnim koeficijentom 630, naš igrač zaradio je 126.000 dinara. Ovaj tiket ne obuhvata MOZZART Bonus akciju, jer su uslov za njega minimum tri odigrana para.

Čestitamo!

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.