LUDI TIKET (-), petak, 2.937.600: Ne, bre, iz keca u iks! A mogao je već da kupuje garažu za BMW...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), petak, 2.937.600: Ne, bre, iz keca u iks! A mogao je već da kupuje garažu za BMW...

Šteta, baš šteta...

Jeste bilo na dugačkom štapu, ali malo je nedostajalo. Toliko malo da je i nas zabolelo. Uostalom, ima nas u redakciji i da smo blizu Banovog brda, a da je ovaj tiket prošao verovatno bi ceo kraj lumpovao, pošto bi se jedan lokalac jutros probudio sa skoro 25.000 evra u džepu. Ili da budemo precizni: 2.937.600 dinara uz MOZZART bonus od 57.600 na uplatu od 50 na kvotu - eto simbolike - 57.600. I ne samo to. On bi postavio nove standarde i postao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vodeći u MOZZARTOVOM takmičenju za BMW Serije 1. Trenutno je najveća pogođena kvota 10.659, a igrač sa Banovog brda bi daleko prebacio tu cifru.

MOZZART TAKMIČENJE: Kvotom se dokaži za BMW u garaži!

I krenulo je idealno, pa je pitanje da li je ovaj kladilac uopšte mogao da zaspi. Barem dok se nije završilo prvo poluvreme u susretu Independijentea Del Valea i River Plate. Čekao se prelaz iz keca u iks, a bogovi sreće kao da su čuli pogrešno i doneli - iz iksa u kec. Bio je River i oštećen, poništen mu je čist gol, nije sviran penal, ali to se sve dešavalo u drugom poluvremenu, a tiket je pao već u prvom.

Pažnja, pažnja, MOZZART časti! Veći dobitak uz jesenji Bonus 1.000 na dužinu tiketa!

Ali dobro, ovakva kvota ne prolazi svaki dan. Za utehu, MOZZART-ov benefit Naplati promašaj nagradiće ambiciozan pokušaj isplatom od 5.000 dinara.. Naravno, više bi se obradovao BMW-u iz Serije 1.

Da vas podsetimo da takmičenje za BMW serije 1 traje do 15. maja, kao i da to neće biti jedina nagrada na kreatore najvećih kvota.

Drugo mesto osvaja – skuter Yamaha NS50 Aerox R, a treće – smart telefon Samsung Galaxy S7 egde.

A da bi vaš tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

- Minimum četiri meča na tiketu

- Minimalna uplata 50 dinara

- Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni

* U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus "NAPLATI PROMAŠAJ", sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.