LUDI TIKET, petak,129.675 dinara: Karneval u Riju preselio se na Novi Beograd!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, petak,129.675 dinara: Karneval u Riju preselio se na Novi Beograd!

Jedna utakmica prošla mu je u Španiji, a ostale u Brazilu…

Izvesno vreme nismo imali tiket s prelazima, a ovaj nam stiže sa Novog Beograda. Igrač iz ovog dela prestonice opredelio se za četiri para, tri prelaza i jedan iks. Jedna utakmica prošla mu je u Španiji, a ostale u Brazilu.

Odigrao je pk 1-X (domaćin će pobediti na poluvremenu, ali će na kraju utakmice biti nerešeno) u dva slučaja. Tip je prošao na meču Kupa kralja između Selte i Sevilje 2:2 (1:0), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a „pomogao“ mu je Konopljanka golom u poslednjim minutima meča. Prošao je i u brazilskoj Paulisti i to u tri slučaja. Sa ovom igrom na meču Botafogo – Sao Bernardo 1:1 (1:0).

Varijantu pk X-1 (na poluvremenu će biti nerešeno, ali će pobediti domaćin) takođe je odigrao u Brazilu na susretu Korintijans  – Kapivariano 2:1 (1:1). Golova nije bilo na meču Pirakikaba – Agu Santa (0:0), a ovde se naš kladilac odlučio za iks.

Na uplaćenih 50 dinara i ukupnim koeficijentom 2.593 naš igrač zaradio je 129.675 dinara

Čestitamo!

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.