LUDI TIKET (-), nedelja, 420.956 dinara: Kako je jedan gol u Ekvadoru upropastio dobru ideju sa velikim kvotama

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2017, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), nedelja, 420.956 dinara: Kako je jedan gol u Ekvadoru upropastio dobru ideju sa velikim kvotama

Jedna reč - šteta

Koliko puta viđeno, koliko puta napisano. I još jednom... Pao je i ovaj tiket samo zbog jednog jedinog gola. I to - datog.

Naš kladilac koji je tiket uplatio u novosadskom naselju Šarengrad stvarno nije imao sreće, izjednačujući pogodak El Nasionala, na gostovanju Univerzidad Katoliki, u prvenstvu Ekvadora, koštao ga je dobitka od 420.956 dinara.

Sve je bilo lepo zamišljeno. MOZZART-ov igrač je na tiket stavio šest parova, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << opredelio se da na svakom igra VG1 (više golova pada u prvom poluvremenu) i ispostravilo se da je pet došlo bez velike muke, ali se susret u Kitu ispostavio kobnom. Čak je i tu išlo sve kako treba, jer je Karabali doveo domaćina u vođstvo u 24. minutu - da je taj rezultat ostao na snazi do kraja tiket bi bio dobitan - a onda je De Žezus u 74. iz jedanaesterca poravnao na 1:1 i uskratio slavlje Novosađaninu.

Na uloženih 350 dinara s kvotom 1.124 potencijalni dobitak iznosio je 420.956 dinara, uključujući i MOZZART BONUS od 27.538 dinara, odnosno 7% odsto na šest parova sa kvotom 1,35 i vipe bezu igre konačan ishod na tiketu.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota bila je veća od 99, ovaj igrač podigao je PET PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, dakle 1.750 dinara.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.