LUDI TIKET, četvrtak, 481.289: Profesorska lekcija na temu 1&VG2

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, četvrtak, 481.289: Profesorska lekcija na temu 1&VG2

Ne baš česta opklada, ali...

Retko ćete je videti i na tiketima redovnih posetilaca kladionica, onih koji su sa dugačkim stažom upili svu mudrost sveta. Kombinacija 1&VG2 (domaćin će pobediti i u drugom poluvremenu će biti postignuto više golova) jednostavno nije najpopularnija međ kladilačkom felom. Ali kako kaže ona stara: ko ume - njemu dvije! Prevedeno na prost jezik: ko ume da ovu kombinaciju iskoristi na pravim utakmicama može da računa na ozbiljan dobitak. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Uostalom, samo pogledajte kvote na ovom čudesnom tiketu iz MOZZART uplatnog mesta na Novoj Galenici. Svaka preko 3,00, dve su prebacile i granicu 4,00. A tek da bismo stvari stavili u pravi kontekst da podsetimo da je, samo primera radi, čist kec na Oulu protiv OPS-a (najavili smo vam juče tu utakmicu kao potencijalno zanimljivu) vredeo "skromnih" 1,65. U kombinaciji sa VG2 čak 3,15. Skoro duplo.

I zato na ulog od 200 dinara dobitak od celih 481.289! Ipak je to kvota 2.249 i sa brojem parova pripadajući BONUS 1000 u visini od 31.485 dinara.

Možemo samo da skinemo kapu. Poštovanje ovom majstoru klađenja.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.