LUDI TIKET, četvrtak, 147.000 dinara: Možda ne voli duplu votku, ali duple pobede su njegov fah

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, četvrtak, 147.000 dinara: Možda ne voli duplu votku, ali duple pobede su njegov fah

Sjajna kladioničarska kreacija našeg igrača iz Požarevca

Ima ona legendarna scena iz kultnog ostvarenja "Tesna koža" u kojoj se Nikola Simić na sledeći način obraća direktoru Šojiću: "Ti imaš dve žene, dve švalerke, dva stana, sve duplo, kao da si dvoglavi Arapin".

Možda naš igrač ne upražnjava dupliranje u ostalim stvarima života, ali duple pobede su njegov kladioničarski fah. Uostalom to se vidi na tiketu na koji je stavio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 100 dinara, napravio kvotu 1.470 i inkasirao lepih 147.000 dinara...

Verovao je kladilac koji je uplatio tiket u Požarevcu da će River Plata da vrati brejk Kruzeiru i plasirati se u polufinale Kopa Libertadores. Taj meč predstavljao je pesmu za našeg igrača, pošto je tim iz Argentine dominirao u oba poluvremena. Isti slučaj je bio i sa duelom u Makedoniji, u kojom je Teteks demolirao Turovo.

Naš igrač se jedino znojio zbog utakmice u Rumuniji. On je verovao da će Panduri lagano savladati Rapid iz Bukurešta. Tako je i bilo, ali je prvi gol postignut u sudijskoj nadoknadi vremena prvog dela.

Da je pogodio još jednu duplu, pobedu igrač iz Požarevca bi možda čak imao šansu da se domogne BMW-a u MOZZARTOVOM takmičenju , ali nema sumnje da je i ovako zadovoljan.

Ovde možete da pogledate najavu za današnje sportske događaje.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.