LŠ: Real je šampion Evrope!

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Real je šampion Evrope!

Fudbaleri Real Madrida novi su šampioni Evrope, pošto su u finalu u Milanu pobedili Atletiko posle boljeg izvođenja penala.

Na kraju regularnog dela utakmice i produžetaka rezultat je bio 1:1, da bi kraljevski klub do 11. titule došao sa 5:3 posle penala. Odlučujući penal postigao je Kristijano Ronaldo, pošto je Huanfran prethodno pogodio stativu.

Jedini gol u prvom delu igre postigao je Serhio Ramos u 15. minutu, ali mnogi navijači madridskih crveno-belih ubeđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su da je Real poveo iz ofsajda.

Kros je centrirao sa leve strane, loptu je glavom na peterac prebacio Bejl i deluje da je Ramos bio u blagom ofsajdu prilikom kontakta lopte sa glavom Velšanina.

Izvor: Youtube

 Tek što je počelo drugo poluvremene Grizman je promašio penal.

Izvor: Youtube

Atletiko je mnogo energičnije počeo drugo poluvreme, a posle promašenog penala veliku šansu imao je i Stefan Savić u 55. minutu. Bivši igrač Partizana našao se u odličnoj situaciji posle gužve u kaznenom prostoru, ali je u padu šutirao za malo pored gola sa pet metara. Nastavili su se napadi Atletika koji je priliku imao i u 59. minutu. Ovoga puta je Saul moago da izjednači, ali je njegov volej otišao pored gola.

Posle deseta minuta pauze Real je do prilike stigao u 70. minutu. Modrić je sjajno izbacio Benzemu na desnoj strani. Francuz je krenuo sa loptom ka Oblaku, imao je u boljoj poziciji Ronalda, ali je pokušao sam i golman Atletika je bio uspešniji. U 79. minutu Real je ponovo mogao da reši utakmicu. Bejl i Ronaldo imali su odlične prilike, ali se odbrana Atletika na čelu sa Oblakom odbranila.

U nastavku te akcije Atletiko je izjednačio. Gabi je sjajno proigrao Haunfrana na desnoj strani, ovaj je poslao oštru loptu na peterac, a tamo je natrčao Karasko i zakucao je u mrežu rivala – 1:1.

Izvor: Youtube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.