LŠ: Rapsodija Liverpula, petarda Sportinga, Pavlovićev gol nedovoljan za Kopenhagen! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Rapsodija Liverpula, "petarda" Sportinga, Pavlovićev gol nedovoljan za Kopenhagen! (video)

Poznati su svi učesnici grupne faze Lige Šampiona.

Liverpul je na svom terenu bio još ubedljiviji nego u Nemačkoj, nakon pobede od 1:2 u Hofenhajmu, na "Enfildu" su slavili sa 4:2 (3:1).

Sve je bilo rešeno već nakon 20ak minuta igre, kada je Liverpul stekao tri gola prednosti.

Poveli su u 10. minutu preko Emrea Džana, osam minuta kasnije u strelce se upisao i Salah, a samo tri minuta kasnije Džan uspeva da postigne i svoj drugi gol na utakmici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ta tri pogotka pogledajte OVDE.

Gosti su do poluvremena uspeli da postignu pogodak, strelac je kao i u prvom susretu bio Jut.

U nastavku, igrao se 63. minut kada je Roberto Firmino postigao gol protiv svog bivšeg kluba za 4:1, a konačan rezultat je u 79. minutu postavio nemački reprezentativac Sandro Vagner.

Marko Grujić ni ovoga puta nije bio u protokolu "Redsa".

CSKA iz Moskve je na svom terenu overio prednost iz Švajcarske, kako su na svom terenu slavili protiv Jang Bojsa sa 2:0 (1:0).

Poveli su golom Šenikova u 45. minutu, a sve je bilo jasno nakon 20 minuta igre u nastavku.

Igrao se 64. minut, kada je Alan Džagoev povisio prednost "Armejaca" i tako šanse Jang Bojsa sveo na minimum.

Gosti nisu uspeli da ugroze plasman ruske ekipe u nastavku susreta, rezultat je ostao nepromenjen, te ćemo CSKA gledati u elitnom takmičenju.

Kopenhagen je na gostovanju Karabagu u prvom susretu poražen sa 1:0, a danas su upisali Pirovu pobedu od 2:1 (1:0) na svom terenu.

Poveli su golom Santandera u poslednjem minutu prvog dela igre, da bi gosti izjednačili nakon 18 minuta igre u nastavku preko Ndlovua.

Srpski reprezentativac Andrija Pavlović vratio je nadu domaćim navijačima samo tri minuta kasnije, kako je glavom nakon odličnog centaršuta sa desne strane matirao golmana gostujuće ekipe.

Taj gol pogledajte OVDE.

Ipak, do kraja nije bilo promene rezultat, te je Karabag izborio plasman u grupnu fazu Lige Šampiona, zbog gola u gostima.

Sporting je nakon razočaravajućeg remija bez golova u Lisabonu bio više nego ubedljiv na gostovanju Steaui u Bukureštu. Portugalci su slavili sa 1:5 (1:1), te će igrati grupnu fazu Lige Šampiona.

Poveli su golom Sejdua Dumbije u 13. minutu, ali su domaći izjednačili samo sedam minuta kasnije preko Maranja.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultat, a prednost gostima iz Portugalije vratio je Akunja nakon 15 minuta igre u nastavku.

Samo četiri minuta kasnije Želson Martins je maltene overio plasman Sportinga u narednu fazu, a i najmanje sumnje je otklonio Bas Dost svojim golom u 75. minutu.

Konačan rezultat postavio je Batalja u 88. minutu susreta.

Priliku da zaigra u dresu Sportinga dobio je i bivši fudbaler Partizana Radosav Petrović, u 72. minutu utakmice, dok je sa druge strane čitav meč na terenu proveo defanzivac Momčilović.

Najnezanimljiviji susret viđen je u Pragu, gde je Slavija odigrala susret bez golova protiv kiparskog APOEL-a.

Kako je APOEL slavio na svom terenu pre nedelju dana sa 2:0, igraće u grupnoj fazi Lige Šampiona ove sezone.

Svi učesnici grupne faze Lige Šampiona: Real Madrid, Bajern, Čelsi, Juventus, Benfika, Monako, Spartak Moskva, Šahtjor, Barselona, Atletiko, PSŽ, Borusija Dortmund, Mančester siti, Porto, Mančester junajted, Totehem, Bazel, Anderleht, Roma, Bešiktaš, Fejenord, Lajpcig, Seltik, Olimpijakos, Napoli, Sevilja, Maribor, CSKA Moskva, Karabag, Sporting Lisabon, Liverpul i APOEL.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.