LOŠE VESTI IZ IZRAELA: Igrač Zvezde se povredio

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2017, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠE VESTI IZ IZRAELA: Igrač Zvezde se povredio

Crveno-beli slavili rezultatom 71:67.

Košarkaši Crvene zvezde kao i navijači imali su razloga da budu zadovoljni. A kako i ne bi kada je Makabi pobeđen, u sred Tel Aviva. Razlika je bila četiri poena razlike, ali se trener Dejan Radonjić susreo sa jednim problemom. Reč je o povredi Nemanje Dangubića.

- Hvala navijačima koji su bili u sali uz nas. Jedino što nije dobro je to što se Dangubić povredio. Nadamo se da nije nešto ozbiljno, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada bilo koji igrač ispadne iz sistema nama ne donosi dobre stvari. Mislimo da se nije ozbiljnije, ali videćemo tek posle nekog vremena i kada se obave pregledi - rekao je Radonjić, a šta je još rekao o utakmici pročitajte OVDE.

Pročitajte i kakvu su grešku napravili u Evroligi, i to OVDE, a OVDE kako je na Tviteru propraćen deseti trijumf u sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.