Izvor: HotSport.rs, 17.Dec.2014, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LK ENGLESKE: Marković pogurao Liverpul u polufinale, Totenhem rasterao ‘svrake’ sa Lejna (VIDEO)

Poznati su svi polufinalisti Liga kupa Engleske pošto su večeras odigrana i druga dva četvrtfinalna duela. Čelsiju i Šefild Junajtedu pridružili su se Liverpul i Totenhem.

„Crveni“ su prilično lako izašli na kraj sa Bornumtom koji je trenutno prvi na tabeli Čempionšipa. Ipak, nešto sporiji štoperi domaće ekipe nisu uspeli da izađu na kraj sa „brzanjcima“ Sterlingom i Markovićem koji su postigli golove za „crvene“. Srpski reprezentativac je odigrao ceo meč >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u kojem je prvi put zatresao mrežu za svoj aktuelni klub.

Bournemouth vs Liverpool 1-3 All Goals… by enteritament
Totenhem je do vrha napunio mrežu Njukasla iako je trener Poketino prilično izmešao karte odnosno priliku je pružio i igračima koji igraju nešto manje u ligaškim utakmicama.
Liga Kup, 1/4 finale
Rezultati:
Bornmut – Liverpul 1:3 (0:2)
(Gosling 57 – Sterling 20, 57 Marković 27)
Totenhem – Njukasl 4:0 (1:0)
(Bentaleb 18, Čadli 46, Kejn 63, Soldado 70)
Odigrano u utorak:
Derbi Kaunti – Čelsi 1:3 (0:1)
(Brajson 71 – Azar 23, Luis 56, Širle 82)
Šefild Junajted – Sautempton 1:0 (0:0)
(Meknalti 63)
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.