LK: 30 penala i prolaz Livepula

Izvor: B92, 24.Sep.2014, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LK: 30 penala i prolaz Livepula

Fudbaleri Liverpula plasirali su se u četvrto kolo Liga Kupa, pošto su tek posle 120 minuta igre i 30 penala uspeli da izbace Midlsboro – 2:2 (1:0), pen: 14:13

Brendan Rodžers je očekivano poslao kombinovan sastav na teren protiv ekipe iz Čempionšipa, a sve je išlo po planu za 'Crvene' kada je Rositer pogodio vođstvo.

Gosti su uspeli da izdrže i izjednače preko Riča u 63. minutu, pa se otišlo u produžetke. Novu prednost 'Crvenima' donosi Suso u 109. minutu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi meč na penale poslao Bamford sa penala u 123. minutu.

Domaći se nisu oporavali o šoka, a već se pristupilo izvođenju jedanesteraca. Siguran na otvaranju bio je Mario Baloteli, a zatim Bamford nije uspeo da ponovi učinak iz poslednjih trenutaka susreta. Usledilo je nekoliko sigurnih izvođača s obe strane, da bi Sterling promašio pobedu, tačnije – Blakman je bio uspešniji.

Nastavilo se sa sigurnim realizacijama s obe strane, a posle pogodaka dvojice golmana usledio je drugi krug. Opet je Baloteli bio precizan, onda, ovoga puta, i Bamford, ali je 'Boro' prolaska u narednu fazu koštala nepreciznost Adomaha na zatvaranju 15. serije.

Lazar Marković našao se u startnoj postavi Liverpula, pre nego što ga je u 97. minutu zamenio strelac Suso.

U istom terminu odigrana je još nekolicina mečeva, a svakako je najviše pažnje izazvao Sautempton, koji je uz prvenac Dušana Tadića bio koban po Arsenal u Londonu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barton: Baloteli najveći mit

Izvor: B92, 24.Sep.2014

Fudbaler Kvins Park Rendžersa Džoi Barton poznat je po svom oštrom jeziku, a ovoga puta na njegovoj meti našao se Mario Baloteli...Barton, koji za sebe kaže da je zakleti navijač Evertona, na društvenoj mreži Tviter je Balotelija opisao kao najveći mit u svetu fudbala...Engleski fudbaler je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.