LIDI TIKET (-), četvrtak, 517.158 dinara: Umesto Torpeda ćorak za pola miliona

Izvor: MozzartSport.com, 24.Avg.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIDI TIKET (-), četvrtak, 517.158 dinara: Umesto Torpeda ćorak za pola miliona

Pogodio 13 parova, ali se tu zaustavio...

Ime mu kaže da se zove Torpedo, ali od juče je najveći ćorak od kluba za našeg kladioca koji je imao neverovatan tiket i na kraju mu je samo gol nedostajao za dobitak od preko pola miliona.

Tiket je uplaćen u MOZZART Space-u na Obilićevom vencu u Beogradu i mogao je našem kladiocu da donese neverovatnih 517.158 dinara na uplatu od samo 50 dinara. Čak 14 parova na tiketu su doneli ukupnu kvotu od 7.661 i zanimljivo je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da su bili fiksevi, odnosno prognoze končanog ishoda.

Kladilac se odlučio za čak devet parova iz prve runde Kupa Rusije, tri para iz plej-ofa za Ligu šampiona i dva meča Liga Kupa Engleske. Sjajno je gađao Ruse, pogodio neke jake kvote, ali ga je izneverio kec na Torpedo Armavir protiv Kubanja. Meč je završen bez golova, da bi gosti na kraju prošli na penale.

Olakšavajuća okolnost za našeg kaldioca je što je to bio jedan od prvih mečeva na tiketu, pa nije čekao samo njega već se tek kasnije ispostavilo da je jedan gol Torpeda koštao preko pola miliona dinara.

Za utehu je naš kladilac dobio 5.000 dinara kroz benefit Naplati promašaj pošto mu je vrednost uplate pomnožena sa 100 puta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.