LETUJE S DEVOJKOM: Mario Gece se valjao po blatu

Izvor: Kurir, 26.Jul.2014, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETUJE S DEVOJKOM: Mario Gece se valjao po blatu

Ostrvo s lekovitim blatom nalazi se na svega nekoliko kilometara od Ibice

Nakon naporne sezone, u kojoj je odigrao više od 70 utakmica, Mario Gece je s devojkom otišao na zasluženi odmor, ali za razliku od svojih kolega, reprezentativac Nemačke je jahte, luksuzne hotele i atraktivne destinacije zamenio svakodnevnim valjanjem po blatu!

Bivši fudbaler Dortmunda i jedno od najvećih pojačanja u istoriji Bajerna, koji je pogotkom protiv Argentine >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odveo Nemačku do četvrte titule šampiona sveta na nedavno završenom Mundijalu u Brazilu, dobio je od kluba produženi odmor. Umesto da divlja po karipskim diskotekama ili krstari skupocenom jahtom po Mediteranu, napadač „pancera“ odlučio se za banjski turizam.

Kako bi što bolje napunio baterije, oporavio organizam i pripremio se za početak novih iskušenja, Gece se odlučio za stari dobri, ali i provereni srpski recept - valjanje i mazanje blatom. Svoj raj na zemlji Gece i njegova devojka An Katrin Bromel pronašli su na najmanjem balearskom ostrvu Espalmador, koje je nenaseljeno i udaljeno samo nekoliko kilometara od turističke meke Ibice.

(P. P.)

Nema ga na žurkama

BAZA MU NA IBICI

Koliko god izgledalo da se Gece odmara daleko od očiju javnosti i diskoteka, istina je sasvim drugačija. Iako je pobornik zdravog načina života, on je, na nagovor devojke i saigrača iz reprezentacije Andrea Šurlea, odlučio da ceo odmor provede na Ibici, a izleti na blatnjavo jezero bili su njegov ultimatum za odlazak na Ibicu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.