LE: PSV do gola i prolaza u meču koji je trajao dva dana

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: PSV do gola i prolaza u meču koji je trajao dva dana

Fudbaleri PSV - a osigurali su plasman u nokaut fazu Liga Evrope pošto su u meču koji je počeo u četvrtak, a završen u petak, odigrali nerešeno sa portugalskim Eštorilom - 3:3. Gol odluke u drugih 45 minuta, odigranih dan pošto je meč prekinut zbog nevremena u Portugaliji, postigao je Vijnaldum u 82. minutu.

"Filipsovci" su na taj način osvojili bod koji im je kolo pre kraja omogućio da zadrže drugu poziciju iza moskovskog Dinama, a ispred Eštorila i Panatinaikosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
Ruski tim je neprikosnoveni lider sa svih pet pobeda, Holanđani imaju osam, Eštoril četiri manje, a Atinjani samo jedan.

U poslednjem kolu PSV će dočekati Dinamo, a Panatinaikos Eštoril.

(Foto: Beta/AP/Francisco Seco)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.