LE - Milan deklasirao Škendiju

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Milan deklasirao Škendiju

Tetovci su ispraćeni sa 'San Sira' sa "pola tuceta" golova u mreži, pa će revanš u Maćedoniji biti samo formalnost.

'Rosoneri' su demonstrirali silu protiv Škendije, pobedili su sa ubedljivih 6:0 i tako već osigurali mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Goste iz Tetova načeo je Andre Silva u 13. miuntu, u 25-om je Montolivo duplirao prednost iz "šteka" posle udarca Susa, a već u 28-om je bilo 3:0 pošto je snalažljivi Silva pogodio još jedanput.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U nastavku još tri gola u mreži gostiju, Fabio Borini i Luka Antoneli su pogađali u 67. i 69. minutu, obojica su pokupili otpatke u petercu gostiju, a 'tačku na I' stavlja Rikardo Montolivo svojim drugim golom na utakmici pet minuta pre kraja.

Dobre rezultate pred revanš ostvarii su Makabi Tel Aviv našeg Pregraga Rajkovića na gostovanju u Austriji kod Altaha (0:1), zatim Salcburg na gostovanju šampionu Rumunije Vitorulu (1:3), bečka Austrija u Osijeku (1:2), Ludogorec kod kuće protiv litvanske Suduve (2:0), Viktorija Plzenj pred svojim navijačima protiv AEK-a iz Larnake (3:1), te Jevtovićev Rozenborg u Amsterdamu u duelu sa prošlogodišnjim finalistom Lige Evrope Ajakosm (0:1), kao i Atletik Bilbao u Atini.

Panatinaikosu ni vođstvo od 2:0 nije bilo dovoljno protov 'Lavova' iz Baskije, kojma je samo šest minuta trebalo za veliki i junački preokret. Prvo je Aric Aduric vratio Bilbao u život u 68. minutu, tri minuta kasnije Oskar De Markos je poravnao rezultat, a u 74. minutu Adruric 'panenkom' sa kreča pogađa za konačnih 2:3.

Sličan podvig napravila je u bečka Austrija u Baranji. Osijek je poveo u 15. minutu utakmice golom Ejupija, pet minuta kasnije imao veliku priliku da duplira prednost, ali je Barišić promašio penal, posle čega se sve preokrenulo u korist gostiju. Monšajn je nedugo potom izjendačio na 1:1, što je bio rezultat kojim se otišlo na odmor, a posle 15 minuta igre u nastavku Holchauzer postavlja preokreće na 1:2, što je bio krajnji ishod utakmice.

Olimpik Marselj je remizirao sa Domžalama u Sloveniji (1:1), Sanson je početkom prvog poluvremena poništio rano vođstvo domaćih koje je doneo Verit, a dobar rezlultat iz Varšave nosi Šerif Tiraspolj, koji je dva minuta pre kraja utakmice uspeo da izbegne poraz od Legije (1:1). Golova nije bilo u Brižu, gde je gostovao atinski AEK, domaćinu nije pomoglo ni to što je poslednjih pola sata imao igrača više na terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.