Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAUDRUP: Mesi i Ronaldo se međusobno inspirišu

Da su superstar igrači Barselone i Real Madrida, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, dvojica najboljih fudbalera današnjice aksiom je koji se ne dovodi u pitanje.

U ostalom, unazad nekoliko godina jedina dilema oko izbora najboljeg igrača sveta postoji oko toga – da li će je dobiti Argentinac ili Portugalac.
Upravo to je jedan od razloga zbog kojih Majkl Laudrup, bivši igrač oba španska giganta, veruje da se Mesi i Ronaldo međusobno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << inspirišu.
- Svi biraju između Mesija ili Ronalda. Ne može se birati između njih dvojice – kazao je Laudrup.
- Jedan je najbolji u jednoj sezoni, drugi je najbolji odmah potom. I tako je već godinama. Mislim da je najbolja stvar to što su obojica u istoj ligi i što su ljudi, navijači, u prilici da ih vide na terenu – ističe Danas.
- Na taj način oni ne samo što igraju u Španiji, što je privilegija za tu zemlju, već imamo jednog u Barsi i drugog u Realu, u sred istorijske bitke – napomenuo je Laudrup.
- To takmičenje između klubova samo ih čini boljima, pošto oni žele da idu sve dalje i dalje konstatno i tako jedan drugog inspirišu. Rezultat je očigledan: rekordi se obaraju gotovo svake nedelje. Oni još uvek pokušavaju da prevaziđu ono što je skoro pa nemoguće, a to svima nama fudbalskim fanovima daje konstatni šou program – ističe Laudrup.


hotsport.rs
The post LAUDRUP: Mesi i Ronaldo se međusobno inspirišu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.