Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ POZIVA NAVIJAČE: Imamo šanse za prolaz protiv Dinama

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa spremna za dvomeč sa Dinamom iz Minska i da veruje da ima šanse za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Očekuje nas težak i neizvestan dvomeč sa Dinamom iz Minska. To je tim koji ima kvalitet, što dokazuje poslednjih nekoliko godina konstantnim učešćima u kvalifikacijama i igranjem u grupnoj fazi Lige Evrope – rekao je Lalatović.
Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju Dinamo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz Minska u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Utakmica se igra na stadionu ‘Karađorđe’ od 20h.
– O protivniku smo dobili dovoljno podataka, tako da ćemo spremiti odgovarajuću taktiku za sutrašnji meč. To je dobro uigran tim, sa nekoliko sjanih pojedinaca. Posebno im je dobra kontra i polukontra. Mi se nećemo zaletati. Bićemo strpljivi. Pobednik dvomeča verovatno neće biti odlučen sutra – rekao je Lalatović.
Trener Vojvodine naveo je njegova ekipa “nije bez šansi” u okršaju sa Dinamom.
– Mislim da nismo bez šansi u ovom okršaju. Moja ekipa je spremna. Nemamo kažnjenih igrača. Očekujemo veliki broj naših navijača, koji će nam svakoko biti važni u ovom duelu – rekao je Lalatović.
The post LALATOVIĆ POZIVA NAVIJAČE: Imamo šanse za prolaz protiv Dinama appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović: Dinamo? Nismo bez šansi

Izvor: B92, 27.Jul.2016

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa spremna za dvomeč sa Dinamom iz Minska. Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju Dinamo iz Minska u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Utakmica se igra na stadionu Karadjordje od 20.00.

Nastavak na B92...

Voša bez prednosti pred put u Minsk (1:1)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2016, 05:09

Fudbaleri Vojvodine propustili su veliku priliku da u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Dinama iz Minska, na revanš odu sa značajnijom prednošću. Iako su prikazali mnogo više od gostiju iz Belorusije, Novosađani na kraju nisu uspeli ni da sačuvaju minimalnu prednost,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

LE: Vojvodina pred novim izazovom

Izvor: B92, 28.Jul.2016

Fudbaleri Vojvodine dočekuju u četvrtak uveče (20h) beloruski Dinamo u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.