Kvartet stigao u Voždovac

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvartet stigao u Voždovac

Voždovac je angažovao dva iskusna fudbalera. Kako je potvrđeno na sajtu "zmajeva", došli su Danilo Nikolić, koji kao i Miloš Pavlović ima 31 godinu. Nikolič igra na poziciji štopera, a može da igra i na poziciji levog beka i dolazi iz izraelskog Hapoela iz Haife. Ljubitelji fudbala setiće ga se po golu koji je postigao u čuvenom meču u Istanbulu između Galatasaraja (čiji je trener tada bio slavni Rud Gulit) i OFK Beograda. Ponikao je u Bežaniji koja ga je slala na pozajmice u Pekar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i Budućnost iz Dobanovaca, a zanimljivo je da je pre dolaska na Staru Karaburmu nosio dres Dinama iz Tirane i bio jedan od najboljih defanzivaca albanske lige.

Pavlović je vezni igrač, visok je 191 centimetar i Ponikao je školi Radničkog sa Novog Beograda, a navijači Voždovca pamte ga po nastupima za naš klub u sezoni 2005/06. Iz Voždovca se otisnuo u Portugaliju, a igrao je i u Rumuniji i na Kipru.

U ekipu Zorana Milinkovića su došla i dva krilna igrača. Uz desnu aut liniju pojačanje je Nikola Beljić, igrač sa internacionalnom karijerom i nastupom za seniorsku reprezentaciju Srbije. Uz levu aut liniju nastupaće Davor Škerjanc, nekadašnji mladi reprezentativac Slovenije. Obojica su potpisali jednogodšnje ugovore.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.