Kuzmić: Drago mi je što ću igrati sa imenima poput Dijamantidisa, Raduljice i Pavlovića

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmić: Drago mi je što ću igrati sa imenima poput Dijamantidisa, Raduljice i Pavlovića

„Ovo je veoma važno poglavlje u mojoj karijeri“, rekao je srpski reprezentativac

I dok je Nikola Milutinov pojačao Olimpijakos, Ognjen Kuzmić postao je novi košarkaš drugog grčkog velikana -Panatinaikosa. Srpski reprezentativac nije krio oduševljenje zbog potpisa za Zelene, a posebno je istakao da mu je drago što će sarađivati sa  Aleksandrom Đorđevićem, kao i igrati u timu sa pojedinim igračima.

Osećam se jako zadovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i ponosno što ću igrati za jedan tako veliki klub sa velikom istorijom poput Panatinaikosa. Ovo je veoma važno poglavlje u mojoj karijeri. To je sve što bih mogao da vam kažem sada. Mnogo mi je drago što ću igrati pod trenerskom palicom Aleksandra Đorđevića i zajedno u ekipi sa imenima poput Dimitrisa Dijamantidisa, Miroslava Raduljice i Aleksandra Pavlovića.“, rekao je Kuzmić.

On se nalazi na proširenom spisku od 18 košarkaša koji konkurišu za mesto za oldazak na Evrobasket. Kuzmić je bio i na pripremama pred Svetsko prvenstvo prošle godine, ali ga je povreda kolena sprečila da nastupi u Španiji.

(FOTO: Screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.