Kurtoa najslabiji golman u Premijer ligi

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurtoa najslabiji golman u Premijer ligi

Golman Čelsija Tibo Kurtoa godinama je bio jedan od najboljih čuvara mreža u Evropi, ali ove sezone nije na očekivanom nivou.

Naime, porazno deluje podatak da Belgijanac trenutno imao najslabiji procenat odbrana u celoj Premijer ligi.

Čelsi u poslednje vreme prima najmanje po dva pogotka po utakmici, a Kurtoa ove sezone uspeva da zaustavi tek 47,1 odsto šuteva protivnika ka njegovom golu.

Ekipa iz Londona je u šest mečeva u šampionatu primila devet >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << golova, a u poslednje tri utakmice u ligi mreža im se tresla čak sedam puta (Svonsi 2, Liverpul 2, Arsenal 3).

Na vrhu liste golmana sa najvećim procentom odbrana su Hugo Loris iz Totenhema i Klaudio Bravo iz Mančester Sitija sa 77,8 odsto uspešnih intervencija.

Čelsi u subotu u 16 časova gostuje Halu, a ovaj meč ćete moći da pratite na kanalima SK.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.