Kup kralja: Barsa potvrdila finale

Izvor: TV Arena Sport, 11.Feb.2016, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup kralja: Barsa potvrdila finale

Finalista Kupa Kralja se znao i pre ovog revanš susreta, pošto je Barsa ponizila Valensiju sa 7:0 na "Nou kampu".

Luis Enrike je u revanšu izveo kombinovani sastav koji je sjajno parirao Valensiji i na kraju uspeo da odigra nerešeno (1:1).

Valensija je, upravo zbog toga što je sastav Barse bio "šarenolik", bila bolji tim u prvom poluvremenu. Viljalba i Negredo su imali solidne prilike da dovedu domaće u prednost, ali nisu uspeli u toj nameri.

Ipak, Negredo >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je uspeo u 39. minutu. Dobio je loptu, izašao sam jedan na jedan sa Ter Štegenom i uspeo je da ga savlada, rekli bismo, teže nego što se očekivalo. Negredo je imao i sreće da mu se odbije lopta nakon što je uputio prvi šut.

Kamara je u 84. minutu uposlio Kaptuma, a 19-godišnjak je poslao loptu u mrežu Domeneka za 1:1, odnosno 1:8 u ukupnom skoru.

Ovaj gol je doveo Barselonu do kote 29 kada se radi o uzastopnim mečevima u kojima nisu izgubili u svim takmičenjima, što je istorijski rekord ovog kluba.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.