Kup Francuske: Kraj jedne bajke - Gengam dobio amatere u 92. minutu

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kup Francuske: Kraj jedne bajke - Gengam dobio amatere u 92. minutu

Bajka amaterskog kluba Konkarna u Kupu Francuske završena je tragično u 92. minutu. Tada su fudbaleri Gengama, tačnije Buve, postigao gol kojim je definitivno ugašena nada da će amateri u polufinale Kupa.

Gengam, ekipa koja je do pre nedelju dana predstavljala Francuksu u Ligi Evrope, povela je već u 3. minutu, međutim hrabri fudbaleri Konkarna nisu poklekli već su nastavili da se bore i to im se isplatilo u 22. minutu kada su stigli do izjednačenja.

Ni jedni, ni drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nisu uspevali da dođu do vođstva, a kada su se domaćini ponadali da bi mogli do produžetaka, a možda i penala, usledio je šok, pošto je u drugoj minuti sudijske nadoknade Buve pogodio i odveo favorizovani Gengam u polufinale, a u isto vreme srušio snove amatera iz Konkarna da mogu u polufinale Kupa.

U drugom susretu odigranom u četvrtak nije bilo previše uzbuđenja. Brest i Okser su odigrali 120 minuta bez golova, da bi posle boljeg izvođenja penala Okser izborio plasman u polufinale i tako se pridružio PSŽ-u i Sent Etjenu u polufinalu.

Kup Francuske, četvrtfinale

Sreda:

Pari Sen Žermen - Monako 2:0

(Luiz 3, Kavani 52)

Četvrtak:

Brest - Okser 0:0, 2:4 posle penala

Konkarn - Gengam 1:2

(Gurmelon 22 - Mandane 3, Buve 90+2)

Odigrano u utorak:

Bulonj - Sent Etjen 3:4 posle penala (1:1)

(Foto: Beta/AP Photo/John Leicester)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.