Kuman hvali: Dušane, bravo

Izvor: Mondo, 01.Maj.2016, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman hvali: Dušane, bravo

Holandski menadžer posebno je istakao značaj srpskog veziste u pobedi nad Mančester sitijem.

Foto: Guliver/Getty images/Paul Gilham

Tri asistencije, za tri gola, trijumf nad Mančester sitijem i demonstraciju klase.

Dušan Tadić odigrao je sjajno u važnoj pobedi Sautemptona, kojom je ekipa Ronalda Kumana savladala "građane" i stavila tačku na nedeljni premijerligaški program.

Učesnik polufinala Lige šampiona nije imao rešenje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napade protivnika koji je ciljano "gađao" njegovu odbranu i rešetao.

"Prvo poluvreme bilo je možda i najbolje u poslednje dve sezone Sautemptona. Kako smo držali loptu, kako smo kreirali svoje posede, stvarali probleme protivniku svaki put..."

"Napadali smo ih dugim loptama, kretnjom Sadija (Manea) i Šejna (Longa) i naravno visokim nivoom igre i doprinosom Tadića i Dejvisa u prostoru između linija. To je bilo jako važno u pobedi", rekao je Holanđanin.

Upitan za nastup srpskog internacionalca, odgovorio je:

"Odlično se kretao 'kroz' linije protivnika, stvorio njihovoj odbrani toliko zbunjujućih situacija... Sve to je bilo veoma važno. Dušan je imao veliku ulogu", podvukao je Kuman.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.