Kuman: Runi je dobrodošao u Everton

Izvor: RTS, 28.Feb.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman: Runi je dobrodošao u Everton

Trener Evertona Ronald Kuman rekao je da ne bi imao ništa protiv ako bi Vejn Runi ponovo obukao plavi dres. Prema njegovom mišljenju Runi jejedan od igrača koji mogu da učine Everton jačim. Međutim, kontakata još uvek nije bilo.

Runi (31) je prošao kroz omladinsku školu Evertona, za koji je debitovao 2002, sa samo 16 godina, a prvi gol u Premijer ligi postigao je posle samo deset utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada je bio strelac protiv Arsenala.
Sadašnji kapiten reprezentacije Engleske prešao je u Junajted 2004. i od tada nije menjao sredinu. Mediji i fudbalski radnici povezivali su ga sa povratkom na Gudison park poslednjih godina.
"Mislim da Runi i dalje igra na visokom nivou i da je napravio dobar izbor ostankom u Mančester junajtedu i Premijer ligi. Pred njim su još dve-tri godine igranja na najvišem nivou. Ne znam šta će se desiti na kraju sezone. Prema mom mišljenju, on je jedan od igrača koji mogu Everton da učine jačim nego što je sad", rekao je Kuman u intervjuu za Skaj sports.
Holandski trener je, međutim, naglasio da kontakti nisu postojali.
"Najvažnije je šta igrač želi i šta je potrebno Mančester junajtedu, a mi nismo umešani u taj projekat. U Everton je dobrodošao svaki igrač za koga mislimo da može da pojača tim", rekao je Kuman.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.