Krunić bez polufinala na turniru u Rabatu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić bez polufinala na turniru u Rabatu

Aleksandra Krunić nije danas uspela da se plasira u polufinale turnira u Rabatu, pošto je izgubila od 186. igračice sveta Marine Eraković sa Novog Zelanda u dva seta, 4:6, 4:6.

Krunić, 123. na WTA listi, dva puta je oduzela servis protivnici koja je napravila četiri brejka.

Eraković će u polufinalu igrati protiv Holanđanke Kiki Bertens, 97. teniserke sveta. Bertens je u čevrtfinalu pobedila Kazahstanku Juliju Putincevu sa 6:3, 6:7, 6:3.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunićeva bez polufinala u Rabatu

Izvor: B92, 28.Apr.2016

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Rabatu...Posle nekoliko sjajnih izdanja, i prolaska kroz kvalifikacije, Aleksandra je poražena od 186. igračice sveta, Novozelanđanke Marine Eraković u dva seta – 6:4, 6:4...Krunić, 123. na WTA listi, dva puta je oduzela servis...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.