Krunić: Čini me tužnom što 30 posto od nagrade ide na porez

Izvor: Sportal.rs, 02.Sep.2014, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Čini me tužnom što 30 posto od nagrade ide na porez

Posle najvećeg uspeha u karijeri - plasmana u osminu finala US Opena, u kome je eliminisana od Viktorije Azarenke, Aleksandra Krunić je kao kvalifikantkinja koja je zabeležila senzacionalan prodor među 16 najboljih, izazvala veliko interesovanje američkih medija. Plasmanom u osminu finala Aleksandra je obezbedila sebi ček na 187,300 dolara, a na pitanje da li uopšte zna koliko je zaradila odličnim partijama u Njujorku, Srpkinja je pružila zanimljiv odgovor:

- Ne. Znam samo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << 30 posto od nagrade ide na porez. To me čini vrlo tužnom - rekla je.

Njena protivnica Azarenka bila je iznenađena jačinom udaraca koje odašilje 163 centimetara visoka srpska teniserka. Za članicu naše FED Kup reprezentacije to nije iznenađenje.

- Svako može da udara forhend i bekhend, da servira. poenta je da napravite pravu kombinaciju tih udaraca - dodala je Aleksandra.

(Foto: Beta/AP/Jason DeCrow)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.