Krejči: Nije bilo lako protiv Vojvodine

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krejči: "Nije bilo lako protiv Vojvodine"

Trener Viktorije Plzenj Karel Krejči rekao je da je zadovoljan pobedom nad Vojvodinom i plasmanom njegovih fudbalera u Ligu Evrope.

Viktorija je prošla u grupnu fazu Lige Evrope, pošto je u obe utakmice bila bolja od Vojvodine. Prvi susret je dobila 3:0, a revanš 2:0.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali i što smo ušli u Ligu Evrope. Ova pobeda uopšte nije bila laka, imali smo malo i sreće. Ohrabrio nas je prvi gol i tada smo malo lakše igrali", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Krejči posle utakmice u Novom Sadu.

Krejči je istakao da ga je Vojvodina "jako iznenadila", a posebno njeni ofanzivni igrači.

Upitan da li bi voleo da u svom timu vidi nekog od igrača Vojvodine, Krejči je odgovorio: "To je pre svega pitanje za našeg vlasnika".

Viktorija u svom timu ima uglavnom češke i slovačke igrače, izuzev fudbalera iz BiH Aidina Mahmutovića, koji nije igrao u ovom dvomeču..

"Viktorija ide putem da koristi slovačke i češke igrače. Ne postoji jezička barijera, a i sa Mahmutovićem to nije problem, jer već nekoliko godina igra u Češkoj i dobro razume", rekao je Krejči.

Viktorija će danas od 13 časova saznati ko će joj biti rivali u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krejči: Nije bilo lako protiv Vojvodine

Izvor: RTS, 28.Avg.2015

Trener Viktorije Plzenj Karel Krejči rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom nad Vojvodinom i plasmanom njegovih fudbalera u Ligu Evropa. Viktorija je prošla u grupnu fazu Lige Evropa, pošto je u obe utakmice bila bolja od Vojvodine. Prvi susret je dobila 3:0, a revanš 2:0. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.