Krasić strelac, kiks Milinković-Savića! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić strelac, kiks Milinković-Savića! (video)

Srbi u glavnim ulogama.

Fudbaleri Lehije iz Gdanjska zabeležili su pobedu u drugom kolu poljske Ekstraklase, a u glavnim ulogama našli su se srpski internacionalci Miloš Krasić i Vanja Milinković-Savić.

Krasić je postigao pogodak u 28. minutu za vođstvo svog tima, da bi u 53. minutu Milinković-Savić loše intervenisao i posle njegovog kiksa lopta je ušla u mrežu, a njemu je pripisan autogol.

Ipak, tri minuta kasnije, Kusvik je pogodio za 2:1 i prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobedu Lehije na startu nove sezone u poljskom šampionatu.

Inače, Krasića je u 46. minutu zamenio treći srpski fudbaler u ekipi Lehije, bivši fudbaler Zvezde Aleksandar Kovačević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.